Call for Speakers

CALL FOR SPEAKERS
Click here for the English version

Voor de 6e editie van WordCamp Nederland zijn we weer opzoek naar briljante sprekers! Dit jaar zal #WCNL plaatsvinden op 14, 15, en 16 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht. We verwachten dit jaar meer dan 400 designers, developers, ondernemers, marketeers, bloggers en docenten met een passie voor WordPress vanuit Nederland en daarbuiten!

Sprekers zijn vanaf dit moment welkom zichzelf aan te melden om te komen spreken!

PRESENTATIE OPZET & AANMELDING RICHTLIJNEN

Presentaties duren 25 minuten, inclusief tijd om eventuele vragen te beantwoorden. Als je de ruimte wilt bieden om vragen te stellen na je presentatie, raden wij je aan je presentatie onder de 20 minuten te houden maar we laten dit aan de spreker zelf over.

Geef bij je aanmelding aan in welke taal je jouw presentatie kan/wilt geven (Nederlands, Engels, Beide). Als je beide kan en wilt doen kiezen wij de taal aan de hand van het programma. We streven naar een goede balans tussen Nederlandse en Engelse presentaties.

Voel je vrij om meerdere aanmeldingen te doen als je meer dan één idee hebt, wij kiezen dan de presentatie welke het beste past bij het programma. Wij verzoeken je vriendelijk om één presentatie/idee per aanmelding te doen.

WAAR WE NAAR OP ZOEK ZIJN

Wij zijn op zoek naar presentaties welke goed gepresenteerd zijn als een verhaal, dieper in gaan op een specifiek onderwerp maar toch het publiek geïnspireerd houden. We willen dat bezoekers na het evenement enthousiast en gemotiveerd zijn om een nieuwe techniek in te duiken, een nieuwe bedrijfsstrategie toe te passen of meer betrokken te worden bij de WordPress community.

Heb je al een gaaf idee? Meld je dan nu aan!

DEADLINE AANMELDINGEN

Je aanmelding moet voor 11 juli binnen zijn bij ons! Wij nemen voor 1 augustus contact op met alle kandidaten. Oh, en wacht nog even met een kaartje kopen! Alle goedgekeurde sprekers krijgen een gratis kaartje voor het evenement.

Klik hier om je aan te melden als spreker voor WordCamp NL 2016!


CALL FOR SPEAKERS [ENGLISH]

For WordCamp Nederland 2016, we’re excited to bring ever more brilliant speakers on board to make it happen. The event will be held in Utrecht at 14, 15 and 16 October and we expect to bring together more than 400 designers, developers, business owners, entrepreneurs, marketing experts, bloggers, and educators with a passion for WordPress from The Netherlands and beyond!

Speakers are invited to submit a talk on any topic related to WordPress (and beyond)!

TALK FORMAT & SUBMISSION GUIDELINES

Full-length sessions will be 25 minutes long, this includes the time for your talk and answering questions. If you plan to answer questions we recommend to keep your talk under 20 minutes but we leave this up to you.

It’s important that you include the language possibilities (Dutch, English or both) with your talk submission. If you can do both, we’ll select the language based on the schedule. We aim to have a good balance between Dutch and English talks.

If you have more than one idea, submit them all, we’ll pick the one we like best. Please send one talk per submission.

WHAT WE’RE LOOKING FOR

We want to see topics that are well-presented as a story, that dig into a specific area while still inspiring the audience. After the event, we want to send our audience home fired up and inspired to wrangle new technology, implement a new business strategy, or get involved with the WordPress community even more.

Have one in mind already? Well go on then, apply now!

SUBMISSION DEADLINE

We’re expecting your awesome speaking proposal by July 11th. All candidates will be contacted by August 1st. Oh, and don’t buy your ticket just yet. All approved speakers get a free ticket for the event.

Click here to apply to speak at WordCamp Nederland 2016!