Press

Press releases over WordCamp 2016.

Dit bericht mag verspreid worden vanaf 21 juni 2016:

In 3 dagen alles wat je wilt weten over WordPress

Early Birds voor WordCamp vanaf nu te koop

Wat hebben Koffietijd, ABN AMRO en Proefdiervrij.nl gemeen? Allemaal maken ze gebruik van WordPress. WordPress is het CMS achter 25% van het web: van MKB-er tot multinational, van visitekaartje als ZZP’er tot high-traffic TV-programma. Ontmoet gebruikers en makers van dit CMS: Koop je Early Bird ticket voor Nederlands grootste WordPress event vanaf dinsdag om 10 uur.

WordCamps zijn ’s Werelds grootste WordPress evenementen. Vanaf dinsdag 10 uur zijn een gelimiteerd aantal Early Bird tickets beschikbaar voor WordCamp Nederland 2016 dat plaats zal vinden op 14, 15 en 16 oktober.

Wat ga je leren tijdens het grootste WordPress event van Nederland?

Naast tientallen actieve lokale meet-ups door het hele land is er per jaar één WordCamp in Nederland. Nederlands’ WordCamps zijn toonaangevend: zowel in formaat als inhoud.

Er zijn sessies over ontwerp, ontwikkeling en commercie. Daarnaast worden er cases gepresenteerd. Elke dag wordt afgesloten met een laagdrempelige netwerkborrel.

Een sfeerimpressie van WordCamp Nederland 2015 vind je hier:

Dit jaar vindt WordCamp Nederland plaats op 14, 15 en 16 oktober.

Eén dag redactie en techniek, één dag e-Commerce

Dag één staat in het teken van technologie en redactie, dag twee in het teken van e-Commerce en dag drie draait om samen de software beter maken en documenteren: met jouw bijdrage maak je meer dan 90 miljoen websites op de wereld beter.

Voor de liefhebber bestaat er een derde dag – de vrijdag – in het teken van ‘samen WordPress beter maken’, ook wel contributor day. In kleine teams verbeter je samen een onderdeel van de software. Je ervaring met WordPress is hierbij onbelangrijk.

Vanaf morgen: 100 Early Bird kaarten beschikbaar!

WordCamp 2016 wordt de grootste WordCamp zover: de organisatie creëert 150 plekken extra ten opzichte van voorgaande jaren. Er zal plek zijn voor 400 professionals.

Het evenement waar spraakmakende cases, innovatieve technieken en commercie bij elkaar komen. De line-up wordt de komende maanden druppelsgewijs bekend gemaakt.

Early Bird Tickets zijn vanaf dinsdag 21 juni om 10 uur verkrijgbaar voor de toegankelijke prijs van 60 euro.

Als Early Bird krijg jij gratis een WordCamp Nederland 2016 gadget. Je koopt je ticket op https://2016.netherlands.wordcamp.org/tickets

TWEETS

  1. De Early Birds voor WordCamp Nederland zijn beschikbaar! #WCNL https://2016.netherlands.wordcamp.org/tickets
  2. Alles leren over WordPress? Bezoek @WordCampNL. Early Birds zijn vanaf nu verkrijgbaar! #WCNL https://2016.netherlands.wordcamp.org/tickets

NIET VOOR PUBLICATIE

Contactpersoon: Bas van der Lans / +31 6 4265 7349

MEDIA

social-banner

featured-image