Hoofdlocatie

WordCamp Nederland 2016 Locatie

WordCamp Nederland 2016 vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, in de zalen van Supernova. Deze moderne omgeving is de perfecte plek om geïnspireerd te raken en WordPress professionals te ontmoeten.

Supernova

Adres

Jaarbeurs Utrecht – Supernova
Veemarktplein
3521AL Utrecht

Bereikbaarheid

Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, naast het centraal station, op loopafstand van het historische stadscentrum. Jaarbeurs is dus goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Trein

Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. Je loopt in vijf minuten naar het hallencomplex van Jaarbeurs.

Plan hier je reis met openbaar vervoer.

Auto & Parkeren

Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht, op het eigen terrein.

Voor actuele informatie over de bereikbaarheid van het Utrechtse centrum en wegwerkzaamheden in dit gebied, kijk je op goedopweg.nl.

Park & Ride

Een combinatie van auto en openbaar vervoer is ook goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn 8 stations met een Park & Ride voorziening.

Impressie van de locatie

Zo loop je van de ingang van de Jaarbeurs is het slechts een klein stukje lopen naar Supernova waar WordCamp Nederland plaats vindt.

Vanuit de registratiebalie is het slechts een paar stappen naar onze sponsoren.

Tijd voor een sanitaire stop? Zo vind je de toiletten!