Over ons

WordCamp Nederland 2016 wordt georganiseerd door een enthousiast team. In dit team hebben de leden een eigen rol en verantwoordelijkheden.

Lead: Marcel
Sponsors: Remkus
Sprekers: Barry
Vrijwilligers: Taco
Communicatie: Bas, Marcel
Swag: Wendy
Design: Luc

Luc Princen

Luc Princen is mede-eigenaar en ontwikkelaar bij Chef du Web. Een online bureau met sterke nadruk op ontwerp, ontwikkeling en marketing-communicatie.

Hij werkt hierbij veel met WordPress. Hij houdt van open source, elegante code, snelle laadtijden, barbecue en het spelen van (grand) strategy games. Je vind hem op twitter onder de naam @LucP.

Taco Verdonschot

Ja, Taco is echt zijn voornaam. Heus. Ga je nu nooit meer vergeten hè?

Taco werkt als Community Manager bij Yoast. Via Yoast is hij de WordPress wereld in gerold. Je kan hem kennen als organisator van WordPress Meetup Nijmegen en NijmegenPHP. Daarnaast is hij actief als vertaler en staat hij soms te presenteren op WordCamps. Bij Yoast houdt hij zich vooral bezig met support.

Buiten WordPress houdt Taco zich bezig met het verlenen van Eerste Hulp, rondjes rijden op de motor, en het volgen van de Dakar rally. Heb je vragen aan Taco, zoek hem dan vooral op via Slack of stuur een tweet naar @tacoverdo!

Barry Kooij

Hallo met Barry

Ik werk met veel liefde aan WordPress plugins bij Never5. Bij Never5 maken we premium WordPress plugins van hoge kwaliteit, met uitgebreide ondersteuning. Wij bieden oplossingen in gerelateerde berichten, geavanceerd download beheer, voertuig beheer en het verbinden van verschillende post types.

Daarnaast help ik mee met het organizeren van WordCamp Nederland en de WordPress meetup in Tilburg. Je kan me op Twitter vinden at @CageNL

Wendy Weel

Hoi Wendy hier, de enige vrouwpersoon tussen deze WordPress Nerds 🙂

In 2011 ben ik in aanraking gekomen met WordPress en direct verliefd
❤ geworden…

Ik ben eigenaar van DE ONLINEFACTOR waarbij ik succesvolle vrouwelijke ondernemers ondersteun bij hun WordPress websites. Uiteraard bouw ik ook websites voor deze doelgroep 😉
Tevens ben ik bedenker en oprichter van WPCafé Nederland.

Dit jaar help ik voor het eerst mee bij het organiseren van WordCamp Nederland, als Chef Swag, waar ik eerst een aantal jaren als vrijwilliger heb meegedraaid en organiseer ik samen met Taco de after party.

Mij bereiken? Dat kan middels twitter @wendyweel

Remkus de Vries

Remkus de Vries houdt zich al meer dan 10 jaar professioneel bezig met WordPress met Forsite Media en weet ook het één en ander over WordPress onderhoud.

Daarnaast is hij net zo lang al verantwoordelijk voor WordPress Nederland, het vertaalteam en de forums. In 2009 was hij één van de oprichters van WordCamp Nederland en in 2013 van WordCamp Europe.

Remkus laatste avontuur samen met zijn vrouw (don’t worry, it’s SFW) vind je op ThemeMix. Meer informatie vind op zijn blog. Of hier @DeFries.

Bas van der Lans

Bas van der Lans is technisch directeur bij WordPress bureau Van Ons. Van Ons ontwikkelt WordPress-oplossingen voor reclamebureaus en televisie (denk Koffietijd, Talpa, EO, BNNVARA en meer).

Bas’ ambitie is om complexe technische projecten zo duidelijk te maken als een koe. Of het nu gaat om grote WordPress projecten, iBeacons of uitgebreide koppelingen: met zijn team van 15 programmeurs zorgt Bas dat techniek dingen leuker, beter en makkelijker maakt!

Bij WordCamp Nederland is hij verantwoordelijk voor de communicatie.

Marcel Bootsman

Marcel is ervaren WordPress specialist bij nostromo.nl.

Hij is een actief onderdeel van de (Nederlandse) WordPress gemeenschap, waarbij hij helpt met vertalen, beheerder is op het NL WordPress forum en helpt met organiseren van WordCamp Nederland en WordCamp Europe.

Verder houdt hij van tennis, mountainbiken (als het niet regent) en is hij het makkelijkst te bereiken via @mbootsman op Twitter.